Kuvaa klikkaamalla uuteen blogiin!

Heippa kaikille! Vuodatuksessa on viime viikkojen aikana ollut teknisiä ongelmia ja sen seurauksena kaikilta käyttäjiltä ovat kadonneet kuvat vuodesta 2009 alkaen. Käytännössä tämä hävitti kaikki blogini  kuvat, mutta onneksi suurin osa oli koneella tallessa ja ne kuvat joita ei löytynyt niin voi ottaa uudestaan. Vuodatuksessa oli myös asian tiimoilta huoltokatko ja blogeja ei ole päässyt päivittämään. Sen vuoksi täällä ei ole siis tapahtunut mitään uutta. Iltasanomien uutisen aiheesta voit lukea täältä. Tuossa nyt raflaavasti uutisoidaan, että käyttäjät katkerina, mutta itse en nyt niin katkera ole. Tosin toinen ääni olisi kyllä kellossa jos kuvia ei olisi tallella.. Olin jo ennen tätä episodia harkinnut siirtymistä Bloggerin käyttäjäksi ja tästä ny tuli sitten sysäys tehdä viimeinkin muutto uusille apajille.

Laakereillani en ole kuitenkaan huoltokatkon aikana levännyt vaan olen tosiaan muuttanut koko blogini Blogspotiin ja se oli aika urakka!  Ihan kaikkia kuvia en ole vielä paikoilleen saanut. Täältä blogista olen tekstit piilottanut, mutta ne ovat tosiaan luettavissa uudessa blogissa. Olen tehnyt myös jo uusia päivityksiä joten uuttakin luettavaa on tarjolla ettei sentään vaan vanhoja juttuja :P

Kitsastelijan uusi blogi on mielestäni entistä ehompi ja pirteämpi ulkoasultaan. Toivottavasti olette samaa mieltä ja nähkäämme uuden blogin puolella! :)

 

-> kitsastelija.blogspot.fi <-