Kilpailu on päättynyt!

Klikkaa kuvaa päästäksesi Lenswayn Facebook-sivuille!

 

Lensway on laittanut taas kerran kisan pystyyn jossa he jakavat tällä kertaa 1000 ilmaiset lasit nopeimmille!
Kilpailu toimii vain Facebookissa ja sinun täytyy tykätä Lenswayn sivusta. Sitten kansikuvan alla on kuva jossa lukee  "1000 silmälasit ilmaiseksi". Menet sinne ja toimit ohjeiden mukaisesti. Suosittelen lukemaan ohjeet ja ehdot erittäin huolellisesti!

Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy ti 8.5 iltapäivänä klo 16. Kisa aukeaa ke 9.5 klo 12 ja 1000 nopeinta osallistujaa saa ilmaiset lasit.
Tämä siis vaatii tietokoneen ääressä kyttäämistä! Ja todellakin kannattaa olla asialla prikulleen klo 12 sillä nämä menevät nopeasti!

Referaattina ohjeista mainittakoon, että jos olet jo aikaisemmin voittanut lasit niin et voi osallistua. Ja ilmainen tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että saat 60e arvoiset lasit ilmaiseksi, mutta 5e pakolliset postikulut tulee. Ja jos valitset lasit jotka maksavat yli 60e ja jotain erikoisjuttuja linsseihin niin tietenkin maksat erotuksen.

Olen yhdestä Lenswayn järjestämästä samanlaisesta kisasta voittanut lasit ja tosiaan tuolla 5e selvisin. Käytännössä kehysvalikoima joka irtoaa 60e on varsin suppea. Vinkkinä vielä kerrottakoon että jos omistat myös (kuten minä) pullonpohjalinssit jotka menevät yli -10 niin ei huolta vaikka Lenswayn sivuilla asteikko loppuu -10. Ota vain yhteyttä asiakaspalveluun voiton varmistuttua ja vahvemmat linssit kyllä järjestyvät!

(jos jonkun mielestä tämä postaus on nähty jo aiemmin niin olet oikeassa! Olen tehnyt postauksen aiheesta muutaman kerran aikaisemminkin ja muutin nyt vain päivät oikeiksi kun uusi kilpailu on taasen ajankohtainen!)