Kaks' kättä työpaja/Kierrätyskeskus
Mestarintie
60100 Seinäjoki
Avoinna:
Ma-Pe 8-18 La 10-14 (kesälauantait suljettu)
Puh. 06-416 2764

Kaks'kättä Työpaja on alueellisesti arvostettu toimija, joka tarjoaa työttömille ja vajaakuntoisille yksilöllisen tuen omaan elämään
ja tavoitteisiin työssäoppimisen, koulutuksen ja henkilökohtaisen ohjauksen avulla.

Tämä juttu käsittelee siis Kaks' kättä työpajan alla toimivaa kierrätyskeskusta. Kyseessähän ei varsinaisesti ole kirpputori, mutta ehdottomasti esittelyn arvoinen. Pahoittelut pimeästä kuvasta. Täytyy yrittää joskus mennä valoisaan aikaan ja ottaa sitten uusi kuva.

Kierrätyskeskuksen julkisivu ei ole erityisen houkutteleva (sisäänkäynti tapahtuu tuosta oikealla olevasta ovesta) eikä kyllä sisätiloissakaan hurraamista ole jos rehellisiä ollaan. Mutta jos tämmöiset asiat sivuuttaa ja lähtee penkomaan niin voi tehdä vaikka mitä löytöjä.

Myynnissähän on siis kierrätyskeskukseen annettuja tavaroita, vaatteita, kenkiä, huonekaluja, mattoja, leluja, kirjoja yms yms. Hinnoittelu on varsin selkeää tyyliin takit 1e. Huonekaluilla on omat hintansa, mutta nekin ovat varsin etuisia. Kuvausreissulla mukaan lähti yöpöytä pikkusiskolle hintaan 7e. Omia löytöjä on aikojen saatossa ollut esim. pari atk-pöytää, useammat ikkunaverhot, euron maksava talvitakki ja yksi kirja jota olin pidempään etsinyt halvalla.

Kierrätyskeskuksesta löytyy myös Löytökammari, joka on erillinen huone jonne on valikoitu parhaat huonekalut ja vaatteet. Löytökammarissa hinnoittelu on tuotekohtaista.
Kierrätyskeskuksella on myös pussitarjous jossa voit kerätä Citymarketin isoon pussiin kierrätyspuolelta (ei koske siis Lötyökammaria) vaatteita, kenkiä, laukkuja, kankaita ja kodintekstiilejä  niin paljon kuin saat pussiin sopimaan. Pussin hinta 7e.

Tosiaan paikka ei ole mikään esteettisin, mutta hyvien löytöjen paikka!

Lopuksi vielä muutamia Hyvä tietää-juttuja:

  • hyvin parkkitilaa
  • pankkikortin alin höyläys 3e
  • jos haluat omia tavaroitasi lahjoittaa niin tarvittaessa ne noudetaan vanhan Seinäjoen ja Nurmon alueelta
  • huonekaluja voi pitää varattuna 2 päivää
  • maksettuja huonekaluja säilytetään 7 päivää

 

Aihepiiriin liittyvät muut postaukset: