Tässä listaa netin ilmaisista (ja laillisista) katselupaikoista, joissa voit katsoa ohjelmia/elokuvia nettiselaimellasi.

YouTube-elokuvat
Valikoima englanninkielisiä elokuvia ilman tekstityksiä. Ei mitään uusimpia elokuvia  vaan monet aika vanhojakin. Elokuvia on jaoteltu kategorioittain.

Katsomo
MTV3 ja Subin ohjelmistoa. Katsottavissa mm. uusi kotimainen draamasarja Klikkaa mua. Ulkolaisissa sarjoissa tekstitys. Mainoksia!

Ruutu
Nelosen, Jimin ja Livin ohjelmistoa. Katsottavissa mm. Suomen huippumalli haussa, Maria ja Kiinteistökuningatar Kaisa. Mainoksia!

YleAreena
Ylen ohjelmistoa. Ikärajallisiin sarjoihin (esim. True Blood) pitää olla joku YlePassi. Katsottavissa mm. Kotikatu ja Uusi päivä.

Voice
The Voicen 24h netti-tv. Eli sama ohjelma kuin Voicen tv-kanavalta. Mainoksia!

TV5 NettiTV
Itse asiassa täällä ei nyt mitään tarjontaa edes ole, mutta näemmä uusi sarja Kalajoen hiekat on katsottavissa täältä 11.10 alkaen tv-esityksen jälkeen.

Voddler
Tämän palvelun käytöstä minulla ei ole henk. koht. kokemusta, mutta sitä luonnehditaan elokuvamaailman Spotifyksi. Tarjolla on elokuvia ilmaiseksi ja maksua vastaan. Elokuvia katsoakseen täytyy kirjautua sivustolle. Mainoksia!

VeikkausTV
Kaikenlaista urheilua. Tarkemmat tiedot näkyvät ohjelmaoppaasta. Katsoaksesi VeikkausTV:tä tulee sinun olla rekisteröitynyt käyttäjä. Eli jos pelaat lottoa yms. Veikkauksen sivulla, on sinulla oikeus myös katsoa Veikkauksen urheilutarjontaa.

 

Jäikö jotain listaamatta? Kerro kommenteissa!
Huom. vain laillisia sivustoja!