Te-Va Peite Oy tehtaanmyymälä
Vanhankyläntie 29
66440 Tervajoki
Puh 06-4785592

Aukioloajat
Ma 9.15-15.30
Ti-Pe 9.15-17.00

 

Vuodevaatteita yli 20 vuoden kokemuksella!

Te-Va Peitteen tehtaanmyymälän valikoimaan kuuluvat peitteet, päiväpeitot, erilaiset tyynyt, patjat ja kankaat. Tarjolla on myös jonkin verran (pussi)lakanoita ja tyynyliinoja. Myymälässä on myös pieni valikoima ompelutarvikkeita. Askartelijoille jne. tarjolla on ilmaiseksi täkinreuna soiroa ja vaahtomuovin palasia.
Patjoja voit teettää myös mittatilaustyönä oman makusi mukaan (suosittelen lämpimästi)!
Palvelu Te-Va peitteellä on ystävällistä ja erittäin asiantuntevaa.

Syy jonka takia itse haen kaikki vuodevaatteeni (peitot, tyynyt) myymälästä on se, että valikoimasta voi ostaa edullisesti myös II-laadun tuotteita.
 II-laatuhan tarkoittaa käytännössä sitä, että joku sauma on vähän vinossa tai kuviossa on jotain vikaa eli käytännössä itse en huomaisi varmastikaan mitään eroa I-laatuun verrattuna.

Vähän hintaesimerkkejä:
2kpl II-laadun täkkiä yhteensä 12e
II-laadun tyynyt 2e/kpl
Tuplatäkki II-laatuna vain 11,75e ja I-laatuna 21e joten huomattava hintaero!
II-laadun petauspatjat maksavat kaikki koot 8e kun I-laadun hinnat vaihtelevat koon mukaan välillä 14.95e-26.90e.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka jos kaipaat hyvällä laadulla ja halvalla hinnalla varustettuja vuodevaatteita!

 

Paikalliset putiikit-juttusarja muuten tosiaan käsittelee Seinäjoki-Vaasa välillä/alueella olevia erikoisliikkeitä/yksityisyrittäjiä/mitä nyt vaan keksinkin esitellä. Ideana kuitenkin olisi, että esittelyistä jää ulkopuolelle ketjumyymälät. Toiveita ja ehdotuksia otetaan vastaan!